fbpx

Over mij

Mijn missie.

OVER MIJ

Hallo! Mijn naam is Tom Dijkstra. Leuk dat je wat meer over mij wilt weten.

Al vanaf dat ik een klein ventje was had ik stiekem de wens om mijn eigen bedrijf te hebben. Het leek mij toen al fantastisch om gewoon te gaan doen waar ik goed in was en waar ik blij van word. Zonder dat anderen mij telkens vertellen wat ik moet doen en hoe ik het moet doen. Eindelijk heb ik in september 2019 de beslissing genomen en ben ik voor mezelf begonnen. Al die jaren wist ik niet zo goed waar ik moest beginnen en welke stappen ik moest ondernemen. Dat is ook de reden waarom ik het elke keer heb uitgesteld.

In de afgelopen 10 jaar heb ik gewerkt als leidinggevende en coach in veel verschillende sectoren en dus ook veel verschillende bedrijven, zowel in België als in Nederland. Uiteraard heb ik bij al die bedrijven super veel geleerd en ben ik erg gegroeid als mens. Toch bleef het stemmetje van dat kleine ventje maar vertellen om het roer om te gooien. Als ik eerlijk was kon ik in mijn werk niet echt mijn talent kwijt en vond ik het vervelend om altijd maar verantwoording te moeten afleggen. Vaak kostte mijn baan mij meer energie dan dat het uiteindelijk opleverde. En al die tijd wist ik wel dat het anders zou kunnen, en eigenlijk zou moeten.
Het idee om in mijn werk alle keuzevrijheid te hebben en daar succesvol in te zijn maakte mij heel gelukkig. Het idee om te doen waar ik goed in ben en daar ook nog eens heel blij van te worden maakte mij nog gelukkiger. Maar waar moest ik beginnen?

Al die jaren wist ik niet zo goed waar ik moest beginnen en welke stappen ik moest ondernemen. Dat is ook de reden waarom ik het elke keer heb uitgesteld.

Tom Dijkstra

UITSTELLEN

En excuses..

Zelf begon ik met uitstellen in plaats van hulp zoeken om de eerste stappen te zetten. Waarom? Excuses excuses en nog meer excuses. Het ene moment vond ik dat ik (nog) niet goed genoeg was, het andere moment dacht ik dat er geen geld mee te verdienen was en nog een ander moment was ik gewoon bang om de beslissing te nemen. Achteraf hele menselijke excuses en begrijpelijk. Maar ik weet nu 1 ding heel zeker, excuses zitten alleen maar in de weg om te groeien!
Ik wilde meer vrijheid in mijn werk en mijn eigen werkwijze bepalen. Ook wilde ik dolgraag andere mensen helpen en zorgen dat zij de beslissing om voor zichzelf te kiezen eerder gaan nemen. Natuurlijk werd ik ook blij van het idee om elke maand meer geld over te kunnen houden.

Dus ik nam het besluit. Ik ging boeken lezen, seminars en webinars volgen, nieuwsbrieven en blogs lezen en goed luisteren naar experts. Mijn missie werd al snel duidelijk. Ik wilde dolgraag zo veel mogelijk mensen helpen die ook geld willen verdienen met hun passie. Alle excuses de prullenbak in, beslissingen nemen en mensen echt laten groeien waar ze goed in zijn. Als je als mens groeit, groeit je bedrijf in automatisch mee.
Nu ben ik heel gelukkig dat ik de vrijheid heb om te werken op mijn manier, hierdoor superveel mensen kan helpen en veel energie krijg uit het werk wat ik doe.

Een keertje koffie doen?
Jouw passie

JOUW PASSIE

Wat doe je ermee?

Stel jij hebt een passie in het leven waar je heel erg blij wordt en waar je veel energie van krijgt, dan zou het toch fantastisch zijn als jij daaruit je inkomen zou kunnen krijgen?
Alleen 1 probleem. Jij weet waarschijnlijk niet zo goed waar je moet beginnen of denkt dat succesvol worden met jouw passie niet haalbaar is.
Dat is helemaal niet erg, echter vind ik het wel erg als je het daar bij laat zitten. Want ook voor jou is er een weg naar succes en meer vrijheid, ook voor jou is er een oplossing voor jouw probleem.
Het enige wat jij nu nodig hebt is het besluit om ervoor te gaan. Als je er echt voor wilt gaan en je neemt de beslissing, heb je de eerste en belangrijkste stap al gemaakt.
Ik wil graag werken met ambitieuze mensen die hierbij hulp kunnen gebruiken. In mijn ogen is het cruciaal om bij de start van je onderneming een sterke fundering te bouwen. Hierdoor begin jij met een voorsprong en creëer jij veel meer vertrouwen in jezelf. Omdat er als beginnende ondernemer zoveel tegelijk op je af komt is het super fijn om hier de juiste hulp bij te krijgen. Ongeveer de helft van de ondernemers stopt zijn bedrijf al weer binnen de 5 jaar. Zorg ervoor dat jij niet bij deze groep hoort.

Met mijn ontworpen 10 stappenplan doorloop je jouw traject stap voor stap. Ik vind het belangrijk dat iedereen zijn eigen tempo kan bepalen en kan bepalen waar extra aandacht voor nodig is. Ook is dit stappenplan simpel aan te passen wanneer jouw eigen situatie wijzigt. Een fijne en succesvolle methode voor de rest van jouw leven. Al zeg ik het zelf :). Kies jij ook voor meer vrijheid? Neem jij ook het besluit?

Yes ik wil aan de slag!

TOCH LIEVER EERST KOFFIE?

© 2020 | Trots Op Je Zaak