fbpx
Ontvang gratis jouw 10 stappenplan
Maak een sterke start met jouw bedrijf!

Begin jij voor jezelf of ben je net begonnen? Dan is het heel fijn dat je weet welke stappen je moet zetten en waar je prioriteiten moeten liggen. Ontdek hoever jij bent in je onderneming en bepaal je eigen acties.

Ontvang nu gratis jouw 10 stappenplan en maak een sterke start!

Doen waar je blij van wordt

Combineer jij je passie en talent?

Het geeft heel veel voldoening wanneer jij doet waar je blij van wordt en waar je ook nog eens goed in bent. Het is dan zaak om verder uit te pluizen hoe jij hier nog beter in kan worden en te onderzoeken of jij hier geld mee kan gaan verdienen. Ook al zal je wat obstakels onderweg tegenkomen, de vrijheid die je hiervoor terugkrijgt is het zeker waard!

Van luisteren naar je excuses en je acties uitstellen is nog nooit iemand beter geworden. Als ik jou was zou ik dus NU kiezen voor jezelf, voor het najagen van je eigen droom en de leerzame weg die daar tussen ligt. Doe dit stap voor stap en laat mij weten waar je tegenaan loopt en waar ik je bij kan helpen.

Download jouw gratis 10 stappenplan, mail, app of bel mij en zet je eerste belangrijke stap! Zet em op!

‘Het is logisch dat je het spannend vindt om de sprong te wagen, maar als je niet springt haal je het sowieso niet.’

Tom Dijkstra
MAIL ME
info@trotsopjezaak.nl
BEL ME
06 2936 5854
NEEM CONTACT OP
Ik hoor graag van je!
KOFFIE?
Zin in een bakkie?

DOWNLOAD HIER JOUW GRATIS STAPPENPLAN!

Kan jij wel wat hulp gebruiken om een sterke start te maken met je bedrijf? Download dan nu jouw gratis stappenplan en kijk waar jij nog het meest in kan groeien!

Beschrijf jouw verlangen

Schrijf jouw unieke idee uit

Onderzoek jouw uitdagingen

Bepaal je doelstelling

Maak een plan

Kom in actie

Investeer in je eigen ontwikkeling

Vraag om hulp

Image module
Alexandra
Alexandra Kop
Dierenarts Westwoud Wognum
Gedreven, mensgericht en positief. Ik ken hem als een onverstoorbare optimist en als iemand die zijn doelen haalt. De perfecte eigenschappen om te helpen bij het opzetten van je eigen business.
Kim
Kim van den Bosch
Planner Charim
Tom is een enthousiast, oprecht geïnteresseerd en gedreven persoon. Hij weet elk dilemma of vraagstuk een positieve draai te geven.
Roy
Roy van de Ven
Fysio-/manueel therapeut Lijf & Visie
Tom is professioneel, rustig, en resultaatgericht. Mocht je ergens tegen aanlopen als starter of niet helemaal weten welke kant je op wilt, benader Tom voor kundig advies!
Caroliene
Caroliene van Eijck
Founder & owner Ape
Recht door zee, no-nonsense en een fantastisch “fingerspitzengefühl”. Tom is een warme man met een passie voor mensen blij maken.

© 2020 | Trots Op Je Zaak